ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
1- نگاه کردن از دید مشتری...
2- هیچ وقت وضعیت سرویس دهی خود را بهترین ندانسته و در پی بهبود مستمر آن باشیم.
3- گفتگو با مشتریان و کشف خواسته های آنان.
4- تدوین سیاست های همسو با مشتریان.
5- تدوین برنامه ای برای نظارت شدن توسط مشتری و تشویق مشتریان به شکایت و پیشنهاد. 6- آموزش مستمر کارکنان.
7- الزام به سرویس دهی مناسب و عالی به مشتریان به عنوان شعار هر روز .
8- پرورش فرهنگ بهبود مستمر.
9- ایجاد فرهنگ خودکنترلی و استقرار آن در سازمان و ایجاد الگوهای مناسب برای سنجش مستمر عملکرد.
10- درگیر کردن همه کارکنان در برنامه های سازمان.
11- استقرار نظام پاداش و تنبیه و پیوند زدن آن با نتایج عملیات.
12- اصول مدیریت کیفیت را مطالعه کرده و همواره در نظر داشته باشیم .